0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Карането на колело е чудесно занимание, което не просто развива двигателните ни способности, но се грижи и за доброто

Няма дете, което да не обича да играе с играчки. По този начин то развива креативността си, разширява мирогледа

Конструкторите с големи части за деца от поредицата Пожарна за момчета от 4sales.bg винаги са харесвани от малчуганите, имащиНека да разгледаме играчките за деца според годините

Pin It
Няма дете, което да не обича да играе с играчки. По този начин то развива креативността си, разширява мирогледа си, също както и подобрява фината си моторика. За различните деца съществуват различни по вид играчки, които са изцяло съобразени с особеностите на възрастта. И тъй като развитието при най-малките се случва сравнително бързо, ние като техни родители трябва да проявим гъвкавост и да им осигурим нужното. Нека го направим с Amek Toys.

Кои са подходящите играчки за бебета под 1 годинка

Бебетата до 1 година нямат толкова активно ежедневие, както малчуганите на 2, 3 или 4 години. Но това не значи, че те не изпитват потребност от интересни занимания, които да са изцяло съобразени с техния етап от развитие. Ако дори и бебето Ви все още да е на няколко месеца, това не Ви пречи да включите към арсенала от пособия за отглеждането му и плюшени дрънкулки, които да стимулират сетивата му, карайки го да изпитва радост от видяното. Макар и вниманието му да е все още неустойчиво.

Повечето играчки за деца са занимателни и дори образователни. По този начин умът на хлапето остава за дълго време ангажиран, а мама и татко се отдават на заслужена почивка в стаята в съседство. Изберете Амек Тойс и поиграйте заедно с Вашето малко момиче/момче. Дори и то да е все още пеленаче, с това място домашните занимания ще станат интересни, а сетивата на бебето Ви ще бъдат нежно стимулирани.

С какво да зарадваме детето между 1-3 годинки

Абсолютно всяка възраст си има своето очарование, което не бива да подминаваме. Същото важи и за децата, които са между 1 и 3 години, като през този период от техния живот те се радват предимно на:

Пеещи, свирещи или просто издаващи някакви еднократни звуци предмети;

Занимателни игри, които стимулират фината моторика;

Играчки със светлини;

Плюшени животни, които успокояват и предразполагат детето към сън.

Ако Ви предстои да избирате играчка за Вашето или за нечие чуждо дете, задължително проверете в Amek Toys, тъй като там Ви очаква огромен арсенал от забавления за най-малките.

Как да развиваме малчуганите с играчки след 3 годишна възраст

С течение на годините малчуганът променя и своите интереси. Ако на 2 години се е вълнувало от изразено бебешки игри, то на 3 или 4 години то навярно ще иска да разполага с интерактивни такива. Образователните също не са за подценяване, като в случая пъзелите от по-малки, но големи части, са добър избор за подарък, а и не само. С тяхната помощ детето ще успее да ангажира вниманието си за по-дълго време, като това е една чудесна подготовка за градина и дори училище.

Още препоръки от Amek Toys

Без значение на каква възраст е наследникът Ви (1, 3, 6 или 8 години), имате страхотни варианти пред себе си, за да развиете любопитството му към заобикалящият го свят, без да претоварвате прекомерно все още крехката му психика. Изберете Амек Тойс - мекота, красота и забавление на едно място!

Pupi - Kids Fashion