0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блогаАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да му

Изборът на първата кола е труден. Първата ви кола няма да бъде просто превозно средство, с което да ходите

Ако сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете, че пътуването с автомобил е доста удобно средство за целта, но също така шофирането е отговорно и налага спазване на правилата за движение по пътищата.

Напоследък стават доста инциденти по различни причини, ако се случи да закъсате с колата, най-добре е първо да запазите спокойствие, за да не разтревожите пътуващите с вас, особено, ако има и дете в колата, то усеща вашите емоции. След като се успокоите и успокоите и пътниците си, звъннете на Пътнапомощ24.com за пътна помощ цени, където ще намерите какви услуги се извършват, за какви превозни средства се извършват услугите, на какви цени за София, Пловдив, Варна, други градове в страната или извън България.

Тази бърза реакция от ваша страна ще ви спести провалената почивка, защото професионалистите реагират бързо и навременно ще отстранят проблема или ще ви репатрират до сервиз, ако е наложително. След това можете спокойно да продължите пътуването си към избраната от вас дестинация. Доверявайки се на специализирана пътна помощ, вие си осигурявате ценно време и спокойствие.

Пътнапомощ24.com ще ви помогне при авария на пътя с вашия автомобил. Разполагат с модерни и високотехнологични инструменти, техника и оборудване, както и със специалисти с дългогодишен опит, което е гаранция за качество и коректно изпълнение. Предлага се и професионална услуга оглед на кола, при която специалист ще ви посети на уговорено място, за да направи професионален оглед с компютърна диагностика преди да закупите автомобил, за да сте на ясно за моментното състояние на превозното средство и да сте сигурни, че ще направите най - добрата покупка.

Вашето удобство на пътя е важно, затова при непредвидени ситуации, за адекватно и професионално реагиране, се доверете на услугите на пътна помощ, доверете се на сигурен партньор. И пътешествието към жадуващото приключение ще продължи безпроблемно. Лек път и шофирайте разумно!На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да му бъдат осигурени чрез столче за кола. За новородени бебета има два вида автомобилни седалки: обърната назад или обърната напред. Столчето трябва да разполага с 5–точков колан (два колана през раменете, два през коремчето и един между краката), както и странични допълнителни възглавници. Изберете столче с лесно регулиране и монтиране с изофикс система или с коланите на колата.
Видовете седалки биват спрямо възрастта и килограмите на детето:
0 - за новородени и деца до 9 месеца - 0 до 10 килограма;
0 + - за новородени и деца до 1 година до 13 кг.;
0+/1 – за деца от 6 месеца до 4 години до 18 кг.;
1 – за деца от 9 месеца до 4 години - 9-18 кг.;
1/2/3- за деца от 9 месеца до 12 години - 9-36 кг.;
2/3 – за деца от 4 до 12 години - 15-36 кг.;
3 - за по-големи деца от 22 до 36 кг.
Ако искате да закупите подходящ семеен автомобил, можете да продадете стария си и неудобен за деца автомобил, като потърсите услугите на фирма за изкупуване на коли. Изкупуват се леки автомобили, джипове, мотори и камиони, като автомобилът и бусът трябва да са с производство след 2000 година, а вашият джип да е производство след 2004 година.
Освен това се изкупуват и ударени или с различни повреди автомобили и джипове, но с производство след 2005 година. Предлага се и бартер, като вариантите са или вие да доплатите или ние да ви доплатим, спрямо стойността на искания от вас автомобил и предлагания автомобил за бартер. Екип специалисти от izkupuvam.com ще дойдат на място и след пълен оглед на автомобила ще Ви предложат най-добрата пазарна цена. Ще получите компетентно обслужване, ефективност и коректно отношение.
Можете да разчитате на професионализъм, гъвкавост, позитивизъм и гарантирана конфиденциалност и дискретност от опитни квалифицирани служители.

Изборът на първата кола е труден. Първата ви кола няма да бъде просто превозно средство, с което да ходите до работа, а ще бъде вашият надежден спътник, който ще бъде до вас всеки ден. Но освен това колата е доста скъпа инвестиция затова е доста удобно за първи автомобил начинаещият шофьор да се спре на употребяван автомобил.

Разбираме, че този избор не е лесен затова ние ще ви помогнем с няколко добри съвети, които да имате предвид при оглед на кола

. Но преди всичко, трябва да разберете бюджета си. Ако имате парите, можете да решите бързо, но ако ще търсите заем – това е различна история. Затова си задайте 3 въпроса – Колко пари мога да си позволя да похарча за авансово плащане на автомобила, Колко пари съм готов да плащам месечно за моята кола, Колко време мога да си позволя да изплащам заем за кола?

Изберете характеристиките на автомобила. Въпреки че двуместната кола може да е модерен вариант, често не е практичен. Всеки шофьор има различни нужди и вашият нов автомобил трябва да отговаря на тези нужди, например брой на седалки и врати, големина на багажника, икономичност на колата, задвижване, наличие на климатик и отопление и т.н.

Имайте предвид и функциите за безопасност, например наличието на размразяващи устройства за предно и задно стъкло, брой въздушни възглавници, ABS спирачки или антиблокираща спирачна система, която предотвратява блокирането на спирачката, когато трябва да я натиснете бързо и силно, ESC или електронен контрол на стабилността, която е форма на контрол на сцеплението, която спира при внезапно завиване на автомобила.

Има какво да съобразите, когато купувате кола, от двигатели до изпускателни тръби – но не се стресирайте! В крайна сметка, колата, която купувате, е дълбоко лично решение. Докато автомобилът ви отговаря на нуждите ви и ви пази в безопасност, не можете да сбъркате.

Решението за закупуване или продажба на земеделска земя е многопластово, с няколко аспекта, които трябва да се обмислят преди да решите дали да пуснете имота на пазара или да направите крачка и да го закупите. Разбира се, винаги е най-добре да се доверите на партньор за изкупуване на земеделска земя, който да ви напътства и да ви даде най-точна и ясна преценка, но все пак преди да стигнете до решение за сделка, трябва да обмислите финансовата част.

Лихвените проценти могат да повлияят на цената на земята


Лихвените проценти могат да повлияят на цената на земята – по-ниските лихвени проценти означават по-ниски общи разходи за земята. Лихвените проценти и фокусираният ясен бизнес подход са два важни елемента, които трябва да вземете, когато решавате дали да купувате или продавате земеделска земя. Лихвата може да повлияе на цената на земята – по-ниската такава означава по-ниски общи разходи за земята. За купувача това може да означава увеличение на бюджета. От гледна точка на продавача ниските лихвени проценти имат и друга роля, като помагат да се вземе решение за най-доброто време за продажба. Продавачите трябва да обмислят какво ще направят с парите от продажбата на земя и как ще бъдат реинвестирани.

Имайте план за парите


„Ако ще взема тези пари от земята, къде ще ги сложа? Ако ги вложа в подобен тип инвестиция с нисък риск, каква ще бъде нормата на възвръщаемост?”
Правилното бизнес решение също е от решаващо значение при обмислянето защо земята трябва да бъде закупена. Купуването на земя, която преди е била собственост на семейството, защото е стар „семеен“ парцел или защото носи спомени, са емоционални решения и не винаги са оправдани. Уверете се, че разбирате и икономиката на една подобна сделка, както и всички други разходи, свързани с нея - в случай, че има инвестиционни възможности, които предлагат прилична възвръщаемост, дали не носи много повече рискове, отколкото бихте имали само с притежаването на земеделска земя?

Разполагате със стара кола, която искате да продадете по изгоден начин, сигурно, лесно и бързо? Е, вече е помислено и за вашата ситуация!

В последните години наблюдаваме тенденцията автомобилите да заемат все по-голяма част от ежедневието ни, като броят им нараства умопомрачително, с изключително високи темпове. Задръстванията стават все по-свирепи, а трафикът - изключително ожесточен и времеемък.

Употребата на коли нараства, като към днешна дата почти всеки правоспособен член на домакинството разполага със свое лично возило. Всичко това може да бъде окачествено като предпоставки за по-ускорения им оборот и по-бърза амортизация, водещи до чести смени и покупко-продажби. Следователно, вероятността рано или късно да се окажем въвлечени в такава, съвсем не е за подценяване. Как обаче се предполага да подходим, ако нямаме предходен опит или познания в този икономически сектор?

Ние лично бихме предпочели да изберем да разчитаме на специализирана фирма за изкупуване на автомобили . Ще попитате какви предимства ни носи това пред възможността сами да подберем лично и внимателно купувача на нашето любимо старо возило?

Ето нашите резюмирани мотиви:

Фирмите са тясно специализирани в осъществяването на покупко-продажби и имат богат опит, от който може да се възползвате;

Комуникацията обикновено се осъществява лесно и бързо, без усложнения и формалности - само с телефонен разговор или попълване на онлайн форма;

Ще ви се предложи справедлива пазарна цена;

Избягвате плащането на високи комисионни към агенти;

Спестявате лично време, оставяйки професионалисти да се ангажират с досадните подробности вместо вас;

Цялостният процес е изключително прозрачен, като критериите за оценка на колата са предварително ясно дефинирани.

Накратко казано, вярваме, че в живота съществуват приоритети и съвсем не е необходимо да разбираме в детайли от всичко. Алтернативната цена на времето е висока, затова нека инвестираме усилията си мъдро. Просто трябва да се научим да делегираме на квалифицирани за целта професионалисти, които да свършат тежката работа вместо нас.

Pupi - Kids Fashion