0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Карането на колело е чудесно занимание, което не просто развива двигателните ни способности, но се грижи и за доброто

Няма дете, което да не обича да играе с играчки. По този начин то развива креативността си, разширява мирогледа

Конструкторите с големи части за деца от поредицата Пожарна за момчета от 4sales.bg винаги са харесвани от малчуганите, имащиКарането на колело е чудесно занимание, което не просто развива двигателните ни способности, но се грижи и за доброто ни настроение. То се причислява към съвременните спортове, като може както да се практикува целогодишно, така и да намери състезателно проявление.

Онези, които с удоволствие използвате велосипеда си, и нямат нищо против да ходят с него дори и на работа, трябва да се замислят за това дали притежават оптималния модел. Колкото до детските колела - при тях е от още по-голямо значение комфортът и сигурността да са налице.

Как да изберем детски велосипед

Изборът на детско колело е сред най-вълнуващите моменти за малчуганите. Те нямат търпение да се сдобият с нов или дори първи велосипед, като в случая родителите трябва да проявят висока отговорност към тази покупка. Предвид природата на децата, е задължително да се уверим, че той е достатъчно надежден, за да не създава предпоставки за лошо падане и прочее.

Помислете добре кой модел би бил идеалният за детето Ви и едва след това купувайте. Съобразете се с някои основни положения при избора на подобен вид стока:

Възраст и пол на детето;

Ръст и килограми;

Условия, в които ще се кара велосипедът;

Цолове на гумите (12,16, 20, 24);

Необходими ли са помощни колела;

Със скорости или без скорости искате да е колелото;

Финансови възможности.

Проучете много добре пазара, за да разберете какви детски велосипеди има налице. Изберете модел с оптимални размери.

Как да изберем правилния размер

Основно правило при избора на детски колела е да се съобразите напълно с годините, ръста и килограмите на малчугана. Нека тези три неща Ви водят в необятния свят от стоки, за да бъдете по-конкретни при излагането на изискванията си. Някои деца предпочитат 24-цолови колела, въпреки малката им възраст, но поради богатия им опит с колела, те се справят успешно и с по-обемистите модели. И обратното.

Съществуват общоприети правила при избора на детски велосипед, които гласят следното:

От 2 до 4 г. - 12 цола;

От 4 до 7 г. - 16 цола;

От 7 до 10 г. - 20 цола;

От 10 до 12 г. - 24 цола.

Добре е да се придържате към тези цифри, но се съобразете и с индивидуалните особености на детето. Най-важното е то да се чувства удобно, докато кара колелото си, също както и да се гордее с неговата визия. Купете го от магазин Decathlon.

Какви аксесоари е препоръчително да закупим.

Аксесоарите при велосипедистите са строго задължителни, особено ако се касае за дете в невръстна възраст. Каска, ръкавици и сигнализиращи светлини - всичко това ще допринесе за неговата сигурност по време на каране. Вземете пълен набор детски аксесоари за велосипед и бъдете спокойни за безопасността на малчугана.

Няма дете, което да не обича да играе с играчки. По този начин то развива креативността си, разширява мирогледа си, също както и подобрява фината си моторика. За различните деца съществуват различни по вид играчки, които са изцяло съобразени с особеностите на възрастта. И тъй като развитието при най-малките се случва сравнително бързо, ние като техни родители трябва да проявим гъвкавост и да им осигурим нужното. Нека го направим с Amek Toys.

Кои са подходящите играчки за бебета под 1 годинка

Бебетата до 1 година нямат толкова активно ежедневие, както малчуганите на 2, 3 или 4 години. Но това не значи, че те не изпитват потребност от интересни занимания, които да са изцяло съобразени с техния етап от развитие. Ако дори и бебето Ви все още да е на няколко месеца, това не Ви пречи да включите към арсенала от пособия за отглеждането му и плюшени дрънкулки, които да стимулират сетивата му, карайки го да изпитва радост от видяното. Макар и вниманието му да е все още неустойчиво.

Повечето играчки за деца са занимателни и дори образователни. По този начин умът на хлапето остава за дълго време ангажиран, а мама и татко се отдават на заслужена почивка в стаята в съседство. Изберете Амек Тойс и поиграйте заедно с Вашето малко момиче/момче. Дори и то да е все още пеленаче, с това място домашните занимания ще станат интересни, а сетивата на бебето Ви ще бъдат нежно стимулирани.

С какво да зарадваме детето между 1-3 годинки

Абсолютно всяка възраст си има своето очарование, което не бива да подминаваме. Същото важи и за децата, които са между 1 и 3 години, като през този период от техния живот те се радват предимно на:

Пеещи, свирещи или просто издаващи някакви еднократни звуци предмети;

Занимателни игри, които стимулират фината моторика;

Играчки със светлини;

Плюшени животни, които успокояват и предразполагат детето към сън.

Ако Ви предстои да избирате играчка за Вашето или за нечие чуждо дете, задължително проверете в Amek Toys, тъй като там Ви очаква огромен арсенал от забавления за най-малките.

Как да развиваме малчуганите с играчки след 3 годишна възраст

С течение на годините малчуганът променя и своите интереси. Ако на 2 години се е вълнувало от изразено бебешки игри, то на 3 или 4 години то навярно ще иска да разполага с интерактивни такива. Образователните също не са за подценяване, като в случая пъзелите от по-малки, но големи части, са добър избор за подарък, а и не само. С тяхната помощ детето ще успее да ангажира вниманието си за по-дълго време, като това е една чудесна подготовка за градина и дори училище.

Още препоръки от Amek Toys

Без значение на каква възраст е наследникът Ви (1, 3, 6 или 8 години), имате страхотни варианти пред себе си, за да развиете любопитството му към заобикалящият го свят, без да претоварвате прекомерно все още крехката му психика. Изберете Амек Тойс - мекота, красота и забавление на едно място!

Конструкторите с големи части за деца от поредицата Пожарна за момчета от 4sales.bg винаги са харесвани от малчуганите, имащи склонност още от малки да развиват логическата си и креативна мисъл. За колко годишни са предназначени и защо са полезен подарък? С какво предлаганите разновидности във 4sales.bg са по-особени?

За колко годишни са подходящи

Детските конструктори от поредицата Пожарна за момчета в специалната категория на 4sales.bg са с различна степен на сложност за деца на 6 годишна възраст. Те са окомплектовани с различни на брой малки и големи части, всеки от които може да се комбинира с останалите от същия комплект, така че да се даде възможност за развитие на умствената мисъл и креативност.Какви обаче са предимствата от подаръка на конструктор Пожарна с големи части за момчета и по какъв начин можете да ускорите развитието на различните, полезни умствени и физически качества? Защо наред с това ще дарите на детето си безкрайни часове положителни емоции и радост, подтиквайки го да придобива нови умения, да се запознава с оборудването на пожарникаря и да разбере как изглеждат тематичните съоръжения?

Защо е добре да подаряваме детски конструктори на децата си

Момчетата харесват забавленията тип Пожарна, обичат да се превъплъщават в тази наистина мъжка професия. Тя е невероятно рискована и в същото време динамична, развивайки:

интуицията;

бързите рефлекси;

мисълта;

действията в екстремни ситуации;

логическата и креативна мисъл;

максималната прецизност и отговорност.

Всеки от предлаганите конструктори Пожарна за деца имат своите възпитателни особености, като изброените по-горе. Например, този тип игри още ще го научат на умение да се адаптира в различни ситуации и да се въплъти, макар и само наужким, в тази динамична и изпълнена с емоции професия.

Открийте качествени в 4sales.bg

Със своите близо 1000 големи части, конструкторът Пожарна за момчета ще се превърне в истинско удоволствие за забавление и нова територия, която малчуганът тепърва трябва да изследват и разузнава. Всички големи части в кутията са изработени от висококачествена PVC пластмаса, която не отделя никакви вредни вещества и е напълно безопасна за употреба. Важно е обаче да прочетем препоръките за безопасна употреба на производителя, като така си гарантираме допълнително спокойствие.

Ето как всъщност, тематичните предложения за деца от 4sales.bg могат да Ви дарят още много свободни и приятни часове, докато момчето Ви се забавлява с новата за него професия на пожарникаря.Грижата за дрехите на новороденото е сред първите умения, които всяка майка усвоява. Какви са основните правила при почистването и дезинфекцирането на тъканите, които докосват бебешката кожа? Има ли и сушилнята място в този процес и какво е то? Вижте повече!

На какво трябва да обърнем внимание при прането на бебешки дрехи

Педиатрите напомнят за няколко важни принципа при прането за най-малките:

Отделна пералня. Новородените все още имат незряла имунна система, а кожата им е изключително нежна. Препоръчително е бебешките дрехи да се перат отделни от тези на възрастните. Така се избягва контактът с микроорганизми и бактерии, с които възрастните са в постоянен контакт и които за тях са безвредни, но за малчуганите може да се окажат дразнител;

Отделен препарат. Специалните перилни продукти за бебета обикновено са с по-мека формула, подходяща за кожата на мъниците. Добре е в състава на продукта да няма хлор, фосфати, силни аромати и ПАВ (повърхностно активни вещества);

Висока температура. Обикновено най-интензивната програма на повечето перални достига до 90 градуса. Ако самите дрешки, чаршафи и завивки го позволяват, добре е да използвате тази програма за новородените. Високата температура унищожава всички акари и патогенни микроорганизми, които биха могли да са полепнали по тъканта. Ако обаче материята не позволява толкова висока температура, придържайте се към етикета. Някои по-фини платове, щампи и декорации биха се повредили при 90˚. Пъстрите цветове също не винаги са устойчиви;

Гладене. То е препоръчително до края на първата годинка. По този начин тъканите се дезинфекцират.

Бебешки дрехи

Кой е най-добрият начин за сушене

Честата смяна на дрешки при най-малките е неизбежна, което пък превръща всекидневното пускане на пералнята в почти задължителен ритуал. Къде обаче да изсушим всички тези миниатюрни облекла? Външният простор е добър вариант през горещите месеци, когато директната слънчева светлина действа като допълнителен дезинфектант. Просторът обаче не винаги се оказва достатъчен, а и въздухът в големите градове често не е достатъчно чист, особено когато времето навън е по-влажно или студено.

Тук идва на помощ сушилнята. Важно е, също както при прането, да спазвате правилото за отделяне на детските дрехи от тези на големите. Ако тепърва ще купувате електроуреда, обърнете внимание на програмите му. Някои сушилни имат специална програма “Baby”, предназначена за вещите на малчуганите. Ако пък нямате такава, просто ползвайте някой от по-умерените цикли, които предлага вашето устройство. Ползвайки този уред, вие можете да сте напълно сигурни, че по тъканите няма да остане никаква влага, без значение от сезона и климата.

Още съвети за облеклото за новородени

Предпочитайте меките памучни материи. Те не дразнят бебешката кожа;

Взимайте размера с перспектива. Особено в първите месеци тоалетите им омаляват само за няколко седмици;

Без значение дали купувате за момиче или момче, обърнете внимание на това доколко удобен е моделът. Имайте предвид, че често ще се налага да преобувате детето;

Не пропускайте да погледнете инструкциите за пране на етикета;

Ако пазарувате онлайн, изберете опция с преглед преди плащане, за да сте убедени, че размерът е правилен;

Не се подлъгвайте по твърде евтини предложения, защото те често оправдават ниската цена с реципрочно качество.

Най-голямата радост - да имаш дете, скоро ще настъпи и във вашият дом. И то не каква да е радост, а двойна. Вълнението е голямо и подготовката за новите членове на семейството усилена. Едно от най-важните неща е бебешката количка. Rayatoys съветва тя да е удобна, практична и на качествен производител, за да я ползвате дълго и безпроблемно.

Видове и особености на бебешките колички за близнаци

Най-голямо разпространение имат два вида, които можем да наречем тип “влакче” и тип “редица”. Нека обърнем внимание на особеностите им:

Тип “влакче” - при този вид седалките са разположени една зад друга. Като недостатък можем да посочим, че детето, което е отзад не може да вижда добре и липсва контакт между децата . Но ако има възможност да обърнете двете деца едно към друго, тогава това е идеалната количка, защото с нея лесно влизате в асансьори и входни врати. При по-добрите модели, може да комбинирате с кошове, столчета за кола и седалки.

Тип “редица” - седалките са разположени една до друга и видимостта навън или към мама и на двете деца е еднаква. При тях недостатъка е голямата ширина, която затруднява влизането през по-тесните врати.

Всеки вид си има свои особености, които можем да сметнем за положителни или отрицателни. Често родителите обменят информация и дават съвети помежду си кое е най-доброто за децата, независимо за какво става въпрос. Ние от Rayatoys ви съветваме да слушате предимно себе си и да се съобразявате с вашите нужди и тези на вашето малко съкровище.

С какво се характеризират видовете

Най-общо разделяме видовете на единични, 2 в 1 и 3 в 1. Като пример за единична ще споменем лятната, която не позволява смяна на седалката и поставянето на друг кош. При 2 в 1 моделите имаме зимен и летен кош. Зимният използваме за новородени, а летният е седалката, която поставяме, когато децата са малко по-големи. Към тях спадат и комбинираните колички, при които кошът за новородено, се трансформира в седалка. 3 в 1 колички за близнаци включват кош за новородено, отделен за кола и седалка. Много родители са на мнение, че кошът за новородено няма да им върши работа, тъй като се ползва само първите 6 месеца. Ако и вие сте от тях - заложете на някой от другите варианти.

Къде да внимаваме преди покупка - съветите на Rayatoys

Мили родители, освен за комфорта на децата си, трябва да помислите и за своя собствен. Когато избирате кой вид да закупите преценете пространството, с което разполагате. Например количката за близнаци тип “редица” е по-добра за децата ви, но при нея пространствата, през които преминава са по-ограничени. Друго важно нещо, с което да внимаваме е сглобяването и разглобяването на модела. Понякога на мама и се налага да остане сама с малчуганите и е добре да може бързо да се справи със сглобяването или разглобяването. Посетете магазините на Rayatoys, разгледайте различните модели, при мислете важните особености и изберете най-подходящата за вас и вашите бебчета количка.

Pupi - Kids Fashion